Kérdése van? Hívjon minket! +36 23 310 375

A dugógarancia részletei

Minden borunkra 30 napos dugógaranciát vállalunk. Eszerint ha a vásárlástól számított 30 napon belül olyan palackot talál, ami dugóhibás*, úgy azt díjmentesen új palackra cseréljük. Önnek csak a hibás palackot és dugót, valamit a számláját, vagy a rendelését visszaigazoló emailünket kell eljuttatnia hozzánk.

A garancica feltételei:
-a fogyasztó, a hibás palackot,eredeti dugóval visszazárva visszajuttatja hozzánk úgy, hogy a palackból nem hiányzik több, mint 1,5dl bor. A hibás palackhoz mellékelni kell a vásárlást igazoló számlát, vagy a megrendelést viszzaigazoló emailt. 
Dugóhibás palackot csak azonos fajta borra cserélünk. 

*dugóhiba: A parafa dugó hibájából kellemetlen illatúvá és ízűvé vált bor.  
Dugóhiba miatti erős, kellemetlen illat, mely tönkreteszi a bor élvezeti értékét. Általában egyedi jelenség, és a rossz tárolás, vagy a helytelenül előkészített dugótó okolható miatta. Ennek következménye a hibát okozó "fertőzés", amelyért egy TCA (triklóranizol) vegyület felelős. Akkor is dugósnak nevezzük a bort, ha a dugó deformálódásából következik be a probléma. Ilyen esetekben általában az illatintenzitás, vagy az illatminőség csökken, valamint a színmélységben is változás áll be.