Kérdése van? Hívjon minket! +36 23 310 375

Így jut el Önhöz a megrendelése

Szállítási és fizetési információk:

Vásárlóink többféle szállítási mód közül választhatják ki az igényüknek leginkább megfelelőt.

 • Kiszállítás futárszolgálattal: a megadott elérhetőségén üzenetben értesítjük, amikor megrendelését átadtuk a GLS futárszolgálatnak. Ha kérése van a kiszállítás napjára vonatkozóan kérjük, jelezze e-mailben, a cheers@csakjobort.hu és mi igyekszünk azt teljesíteni.
  Választható fizetési módok: Megrendeléskor bankkártyával, vagy banki előreutalással. Utánvét esetén a futárnál készpénzben vagy bankkártyával is tud fizetni.
 • S.O.S. Házhozszállítás Biatorbágyon és a környező településeken érhető el (Herceghalom, Páty, Telki, Zsámbék, Törökbálint, Budaörs, valamint a XI. Kerületben Sasad, Gazdagrét és Kelenföld).
  Az S.O.S. Házhozszállítás 2022.01.31-ig a megadott kiszállítási területen ingyenes. 
  Kérjük, hogyha lehetséges, úgy a megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, a +36 30 680 1627 telefonszámon, vagy a cheers@csakjobort.hu elektronikus levélcímen, hogy vissza tudjuk igazolni kérésnek teljesítését.
  Az sem probléma, ha előzetes egyeztetés nélkül küldi el megrendelését. Ez esetben mi keressük Önt telefonon, hogy egyeztessük a kiszállítás részleteit. Igyekszünk minden kérésnek megfelelni, de a kapacitásaink végesek.

  Választható fizetési módok: Megrendeléskor bankkártyával, vagy banki előreutalással, az átvételkor pedig készpénzzel tud fizetni.

 • Amennyiben személyes átvétel mellett döntött, a megadott elérhetőségén üzenetben értesítjük, amikor a csomag beérkezett, az átvételi pontra.
  A Biatorbágyi átvételi pont Csakjobort.hu Borbár és Pizzeria il Peperoncino, címe: 2051 Biatorbágy, Szabadság út 2. Nyitva tartás: K-Sz: 11:30-21:00, V-H: zárva.
  Választható fizetési módok: Megrendeléskor bankkártyával, vagy banki előreutalássa. Felhívjuk figyelmét, hogy az átvételi ponton bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. Kérjük, ha teheti, pontos összeggel készüljön. Köszönjük megértését!  Amennyiben Ön az Előre utalás fizetési módot választotta, úgy kérjük, hogy az átutalást a következők szerint tegye meg:
  Kedvezményezett neve: D-Duett Bt.
  Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12020407-01640553-00100005
  Kérjük, hogy a közlemény rovatban a megrendelés azonosító számát legyen szíves feltüntetni!
  Megrendelését az átutalás jóváírása után teljesítjük.

  Az S.O.S. Házhozszállítás szolgáltatásunk a Biatorbágyon és a térképen sárgával jelzett településeken érhető el.