Kérdése van? Hívjon minket! +36 23 310 375

Habzóborok és Pezsgők

5termék 15
A Pinot Noir és Furmint, a tokaji pezsgőben is ugyanolyan jól működik, mint a száraz boroknál. Ez a tétel tradicionális eljárással készült, palackban erjedt. Kellemes buborékok, barátságos szerkezet és kellő lendület jellemzi. A furmint feszessége, almás, citrusos karakterét, a hárslevelű fűszeres, mézes, édes illatú karaktere teszi még izgalmasabbá.
Évjárat:
2018
Palackméret:
750 ml
Raktáron
4 990 Ft
Egységár: 6 653 Ft/liter
A furmint és a hárslevelű, a tokaji pezsgőben is ugyanolyan jól működik, mint a száraz boroknál. Ez a tétel tradicionális eljárással készült, palackban erjedt. Kellemes buborékok, barátságos szerkezet és kellő lendület jellemzi. A furmint feszessége, almás, citrusos karakterét, a hárslevelű fűszeres, mézes, édes illatú karaktere teszi még izgalmasabbá.
Évjárat:
2018
Palackméret:
750 ml
Raktáron
4 700 Ft
Egységár: 6 267 Ft/liter

Demeter Endre 2003-ban kezdte a kisérlezetést palackos erjesztésű, évjáratos, száraz nyerspezsgők készítésével. Az alapborok a saját, alacsony terhelésű furmint és hárslevelű ültetvényről készülnek, így hordozzák a mádi vulkáni talaj egyediségét és a hagyományos készítési technológia által elérhető eleganciát.

Klasszikus, palackos érleléssel készült Extra Brut pezsgő, Tokaj-Hegyaljáról. Elegáns tétel, szép buborékkal, a furmint adta hosszú lendülettel, frissességgel. A hárslevelű adja meg a kedvességet, a fineszt, a fehér húsú gyümölcsöket. Megtalálható benne a palackos erjesztésű pezsgőkre jellemző kekszes, toastos aroma, és a borvidék mindig jelenlévő, ásványos karaktere. Ez nem egy üdvözlő vagy aperitif ital, komoly fogások kísérője.

Palackméret:
750 ml
Raktáron
7 900 Ft
Egységár: 10 533 Ft/liter
A TKJ család, a Zsadányi Pincészet könnyed, friss tételeit fogja össze. Ez a fehér cuvée habzóbor, a borvidék három fő fajtájából készül, acéltartályban erjedt és érlelődött. Könnyed, üdítő aromavilága van, citrusok, zöldalma és egy kis gyógynövény. Könnyed testű, határozottan lendületes, üdítő tétel. Bármikor fogyasztható, aperitifnek tökéletes, de csak az élvezetért is megéri.
Évjárat:
2019
Palackméret:
750 ml
Nincs raktáron
Érdeklődjön!
2 490 Ft
Egységár: 3 320 Ft/liter