Kérdése van? Hívjon minket! +36 23 310 375

Skrabski Pince

A Skrabski Borászat minősített ökológiai gazdálkodás, erősen visszafogott hozamokkal, minimális segédanyagfelhasználással készítik boraikat. A borászat és a Balatoni úton található vinotéka, Balatonudvariban található. A szőlőültetvények a Balatonudvari-Dörgicse-Kisleshegy lankáin helyezkednek el. Jelenleg közel 9 ha ültetvényen nevel olaszrizling, rajnai rizling, kékfrankos, illetőleg furmint fajtájú tőkéket, és ezekből készít fehér, illetőleg vörösborokat. A Skrabski Pincészet dinamikusan fejlődő borászat, a jelenlegi, közel 9 ha területét 13 ha-ra, az értékesített palack bor számát pedig a jelenlegi 45-50 ezerről 80 ezer palackra szándékozik bővíteni. A tervek szerint a megújuló vinotéka felett, több apartman is kialakításra kerül.

3termék 13
A rajnai rizlinget mindenki szereti. Kellemes az aromája, szőlővirágos, szőlős, kicsit citrusos, almás, őszibarackos. Szájban azonnal robban, és jó sokáig kitart, mert ilyen a fajta. Ficánkolós, feszes, kristályosan tiszta. Ahogyan szakmailag mondjuk szép a savszerkezet, amihez egy kis maradékcukor még sokat hozzátesz. Elegáns lesz tőle. Ilyen a rajnai rizling Balatonudvariban!
Évjárat:
2020
Palackméret:
750 ml
Raktáron
3 050 Ft
Egységár: 4 067 Ft/liter
A pince csúcs fehérbora, a Les-hegyen termett több mint 40 éves tökéken. Az ilyen korú szőlőben az jó, hogy mélyre leérő, szertágazó gyökereik elegendő vizet és komoly tápanyagot találnak. Biztonsággal beérnek és jó gazda kezében tartalmas, koncentrált borokat adnak.
A Skrabski Pince Öreg Tökék olaszrizlingje is ilyen. Gazdag illatú, finom hordós jegyekkel. A korty jó tempójú, tartalmas, vastag. Héjon áztatástól fűszeres, virágos, szőlős, gyümölcsös, diszkréten ásvány...
Évjárat:
2020
Palackméret:
750 ml
Raktáron
4 150 Ft
Egységár: 5 533 Ft/liter
Jó ízű, málnás, epres, cseresznyés, tartalommal is rendelkező rozé okozza az igazán nagy örömöt. Ez a rozé pont ilyen. Kékfrankosból készül, mint sok ezer hektoliter rozé Magyarországon, de ettől a bortól többet kapunk. A kellemes, kedves ízvilág mellett ott van a fajta, és a termőhely adta lendület, frissesség. Jól csúszik a korty, kívánjuk a második pohárral is. Mindennapi fogyasztásra kiváló, salátához, tartalmas szendvics mellé is ihatjuk. Fröccsnek ne használjuk, önmagában is van elég er...
Évjárat:
2021
Palackméret:
750 ml
Nincs raktáron
Érdeklődjön!
1 990 Ft
Egységár: 2 653 Ft/liter