Kérdése van? Hívjon minket! +36 23 310 375

Zsadányi, TKJ

5termék 15
A Pinot Noir és Furmint, a tokaji pezsgőben is ugyanolyan jól működik, mint a száraz boroknál. Ez a tétel tradicionális eljárással készült, palackban erjedt. Kellemes buborékok, barátságos szerkezet és kellő lendület jellemzi. A furmint feszessége, almás, citrusos karakterét, a hárslevelű fűszeres, mézes, édes illatú karaktere teszi még izgalmasabbá.
Évjárat:
2018
Palackméret:
750 ml
Raktáron
4 990 Ft
Egységár: 6 653 Ft/liter
A száraz szamorodni, a tokaji borvidék legegyedibb stílusú, borkülönlegessége. Az egész fürtöket dolgozzák fel, amelyek tartalmaznak érett szemeket, töppedt szemeket, és néhány aszúszemet is. Mivel a fürt jóval kevesebb aszúsodott szemet tartalmaz, mint az édes szamorodni, így ki tud erjedni szárazra. A bor aromavilágát némi gyümölcsösség, de elsősorban csonthéjasok karaktere határozza meg. A 2016-os évjáratnak köszönhetően jó savakkal, komoly hosszúsággal bír. Egyedi karaktere alkalmassá tes...
Évjárat:
2016
Palackméret:
500 ml
Raktáron
2 990 Ft
A szamorodnihoz nem válogatják külön az érett, töppedt és aszúsodott szemeket, minden érettségi színt belekerül, ahogyan az egész fürt adja. Ez az arány határozza meg, hogy milyen karaktere lesz, a szamorodninak. Ez az édes szamorodni, nem az aszús jegyekről szól. Zaftos, fűszeres, körtés, almás, némi kajszibarackkal. Jó egyensúlyú, lendületes, gazdag, nem cukordomináns szamorodni. Mindennapok édes bora, amit a barátságos karaktere biztosít. Tény, hogy nem a legkomplexebb bor, az élvezeteket ...
Évjárat:
2017
Palackméret:
500 ml
Raktáron
2 990 Ft
A furmint és a hárslevelű, a tokaji pezsgőben is ugyanolyan jól működik, mint a száraz boroknál. Ez a tétel tradicionális eljárással készült, palackban erjedt. Kellemes buborékok, barátságos szerkezet és kellő lendület jellemzi. A furmint feszessége, almás, citrusos karakterét, a hárslevelű fűszeres, mézes, édes illatú karaktere teszi még izgalmasabbá.
Évjárat:
2018
Palackméret:
750 ml
Raktáron
4 700 Ft
Egységár: 6 267 Ft/liter
A TKJ család, a Zsadányi Pincészet könnyed, friss tételeit fogja össze. Ez a fehér cuvée habzóbor, a borvidék három fő fajtájából készül, acéltartályban erjedt és érlelődött. Könnyed, üdítő aromavilága van, citrusok, zöldalma és egy kis gyógynövény. Könnyed testű, határozottan lendületes, üdítő tétel. Bármikor fogyasztható, aperitifnek tökéletes, de csak az élvezetért is megéri.
Évjárat:
2019
Palackméret:
750 ml
Nincs raktáron
Érdeklődjön!
2 490 Ft
Egységár: 3 320 Ft/liter